ensimmäinen valtuustokokous lähestyy

Vaalit tulivat ja menivät ja henkilökohtainen vaalitulokseni oli minulle varsin iloinen yllätys. Tulin valituksi Outokummun kaupunginvaltuustoon 92:lla äänellä, joista jokaisesta olen todella kiitollinen. Äänten määrä antaa minulle selkeän viestin kuntalaisten luottamuksesta, ja haluan olla tuon luottamuksen arvoinen valtuutettu. Tulevalla kaudella pyrin olemaan aktiivinen, keskusteleva ja asioihin huolella perehtyvä valtuutettu, sekä pitämään korvat höröllä ja silmät avoinna outokumpulaisten ajatuksille ja asioille kaikkialla missä kuljenkin.

Kesällä vaalien jälkeen uuden valtuuston työskentelyn aloittamista on pohjustettu kokouksin ja koulutuksin, mutta sen verran kevyesti, että olen pystynyt hyvin palautumaan ja lomailemaan tämän kesän. Syksy tuo tullessaan paitsi uuden luottamustehtävän, myös kaksi uutta työtä sekä meille juuri kotiutuneen koiranpennun kasvatusta talon tavoille. Siis paljon uuden oppimista ja omaksumista, minkä takia palautuminen on nyt elintärkeää.

Uusi valtuusto kokoontuu ensimmäisen kerran maanantaina 16.8. klo 18. Outokummun kaupunginvaltuuston kokouksia voi seurata livetallenteina YouTubesta ja ensimmäisen kokouksen asialista on jo julkaistu kaupungin sivuilla. Kokouksessa muun muassa valitaan valtuuston puheenjohtajisto, jäsenet kaupunginhallitukseen ja kaikkiin lautakuntiin sekä jäsenet neuvottelukuntien, kuntayhtymien ja tytäryhtiöiden hallituksiin.

Odotan kaikkea tulevaa uutta innolla, mutta myös maltilla. Valtuustokausi kestää neljä vuotta, ja alku on aina opettelua, kuuntelua ja tarkastelua. Kirjoittelen ensimmäisen kokouksen jälkeen lisää mietteistäni tulevaa kautta kohtaan. Kuulemiin!